
Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στην Α1 Χάντμπολ γυναικών ο ΠΑΟΚ, επικρατώντας στο Καματερό του Λεωνίδα Αγίων Αναργύρων με 10-33, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής.
Ο Δικέφαλος επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί από τις πρώτες στιγμές της αναμέτρησης, ελέγχοντας πλήρως τον ρυθμό και στα δύο μέρη του γηπέδου, με γρήγορο χάντμπολ και όμορφες συνεργασίες.
Παράλληλα, ο Δημήτρης Πελεκίδης διαχειρίστηκε τον χρόνο συμμετοχής των αθλητριών του, έχοντας στο μυαλό του την πολύ σημαντική αναμέτρηση του Σαββάτου (10/10) στην Κοζάνη κόντρα στη Μόλντε για την μεγάλη υπέρβαση πρόκρισης στους ομίλους του EHF European League.
Έτσι, οι «ασπρόμαυρες» μετά το 4-14 του πρώτου ημιχρόνου, επικράτησαν με 10-33, συνεχίζοντας αήττητες στην Α1.