
Στις προπονήσεις επιστρέφει ο ΠΑΟΚ PayspotLabraki, μετά τη σημαντική νίκη με 7-3 επί του ΑΟΔ Κορυδαλλού, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Futsal Super League. Οι «ασπρόμαυροι» παρουσίασαν καλή εικόνα και κατάφεραν να πάρουν τους τρεις βαθμούς, προσθέτοντας ακόμη ένα θετικό αποτέλεσμα στη φετινή τους πορεία.
Το τεχνικό επιτελείο και οι παίκτες αφήνουν πλέον πίσω τους την προηγούμενη αναμέτρηση και επικεντρώνονται στην καθημερινή δουλειά, με στόχο τη διατήρηση της αγωνιστικής ετοιμότητας και τη βελτίωση της ομάδας σε όλους τους τομείς. Η προετοιμασία συνεχίζεται με γνώμονα την επόμενη πρόκληση, καθώς ο Δικέφαλος θέλει να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός και να διεκδικήσει ακόμη μία νίκη.
Επόμενος αντίπαλος για τον ΠΑΟΚ PayspotLabraki είναι ο Ολυμπιακός Σαλαμίνας, σε εκτός έδρας αναμέτρηση την Κυριακή 8 Νοεμβρίου και ώρα 16:00, για την 8η αγωνιστική της Futsal Super League.