
Για τον τρίτο ημιτελικό της Α1 Χάντμπολ γυναικών, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Μίκρα, την Δευτέρα 11 Μαΐου και ώρα 16:30, τον ΟΦΝ Ιωνίας.
Ο Δικέφαλος πραγματοποιώντας μία πραγματική κατάθεση ψυχής, έκανε το «μπρέικ» στον δεύτερο ημιτελικό, επικρατώντας με 25-26, αποτέλεσμα που έφερε την σειρά στο 1-1.
Πλέον, η πρόκριση στους τελικούς θα κριθεί σε τρίτο και τελευταίο ημιτελικό, όπου ο ΠΑΟΚ με σύμμαχο τον Κόσμο του, θα τα δώσει όλα με στόχο τη νίκη και την πρόκριση.
Το εισιτήριο του αγώνα κοστίζει 5€, με τα εισιτήρια διαρκείας να ισχύουν κανονικά.
Για το παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΝ Ιωνίας, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Πελεκίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:
«Βρισκόμαστε μπροστά στον πιο κρίσιμο αγώνα της μέχρι τώρα πορείας μας στο πρωτάθλημα. Μετά τη μεγάλη νίκη και την ισοφάριση της σειράς εκτός έδρας, δείξαμε τον χαρακτήρα και το μέταλλο που διαθέτει αυτή η ομάδα. Αύριο στη Μίκρα παίζουμε έναν τελικό. Γνωρίζουμε πολύ καλά τις δυσκολίες ενός τέτοιου αγώνα, αλλά υπάρχει μεγάλη πίστη στις δυνατότητες της ομάδας. Περιμένουμε τον κόσμο του ΠΑΟΚ να γίνει ο όγδοος παίκτης μας και, με τη στήριξή του, να πάρουμε το εισιτήριο για τους τελικούς. Είμαστε έτοιμοι να καταθέσουμε την ψυχή μας στο γήπεδο για τη νίκη».
Δευτέρα 11 Μαΐου 2026
3ος ημιτελικός, Α1
Σπίτι του Χάντμπολ, Μίκρα 3
16:30, ΠΑΟΚ-ΟΦΝ Ιωνίας (ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ HD)