
Οι δηλώσεις του προπονητή του ΠΑΟΚ, Δημήτρη Πελεκίδη, και της αθλήτριας, Ολίνας Ανδρίτσου, στην Συνέντευξη Τύπου του Final-4 Κυπέλλου Χάντμπολ γυναικών.
Δημήτρης Πελεκίδης:
«Πριν αναφερθώ στο Φάιναλ-φορ, θα ήθελα να εκφράσω τη λύπη μου και τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια του θύματος, γιατί χθες γίναμε για ακόμη μία φορά μάρτυρες ενός αιματηρού επεισοδίου με θύμα έναν φίλαθλο του ΠΑΟΚ, στη Θεσσαλονίκη. Ελπίζουμε πραγματικά να είναι το τελευταίο τέτοιο περιστατικό.
Τώρα, όσον αφορά το Φάιναλ-φορ, θα ήθελα καταρχάς να ευχαριστήσω εκ μέρους του συλλόγου τον Δήμο Αρταίων και την Περιφέρεια Ηπείρου για τη διοργάνωση. Για εμάς είναι μεγάλη τιμή η συμμετοχή σε ακόμη ένα Φάιναλ-φορ. Η ομάδα έχει μεγάλη ιστορία στον θεσμό και θέλουμε να φανούμε αντάξιοι αυτής.
Έχουμε μάθει να αγωνιζόμαστε σε παιχνίδια υψηλής έντασης και πίεσης και σίγουρα έχουμε έρθει εδώ με μοναδικό στόχο να διεκδικήσουμε την κατάκτηση του Κυπέλλου. Θα κάνουμε την προσπάθειά μας μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.
Εύχομαι πραγματικά να γίνουν τρεις υπέροχοι αγώνες, να είναι πρωταγωνίστριες οι αθλήτριες μέσα στο γήπεδο και ο κόσμος, τόσο στο γήπεδο όσο και μέσω της τηλεόρασης, να απολαύσει τρία πολύ όμορφα παιχνίδια».
Ολίνα Ανδρίτσου:
«Θέλω και εγώ με τη σειρά μου να εκφράσω τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια, εκ μέρους των αθλητριών του ΠΑΟΚ, στην οικογένεια του αδικοχαμένου φιλάθλου μας.
Ο αθλητισμός πρέπει να ενώνει και πιστεύω ότι αυτό το Φάιναλ-φορ είναι μια καλή ευκαιρία να δείξουμε πως οι ομάδες ανταγωνίζονται μόνο μέσα στις γραμμές του γηπέδου.
Ευχόμαστε αυτό το Φάιναλ-φορ να προσφέρει όμορφο θέαμα και δυνατές στιγμές. Από την πλευρά μας, στα 100 χρόνια του συλλόγου μας, θέλουμε να διεκδικήσουμε τον τίτλο του Κυπέλλου και να δώσουμε το έναυσμα για μια πολύ όμορφη συνέχεια στην πορεία μας προς την κατάκτηση ακόμα περισσότερων τίτλων».