
Για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Ποδοσφαίρου γυναικών, ο ΠΑΟΚ Morris υποδέχεται την Τετάρτη 25 Μαρτίου και ώρα 16:00, στους Νέους Επιβάτες, την ΑΕΚ.
Ο Δικέφαλος μπαίνει στις «μάχες» των ημιτελικών του Κυπέλλου, θέλοντας με την βοήθεια του Κόσμου του, να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης για τον μεγάλο τελικό.
Άπαντες στο τμήμα Ποδοσφαίρου γυναικών κάνουν ανοικτό κάλεσμα στον Κόσμο του ΠΑΟΚ, να δώσει δυναμικό παρών στους Νέους Επιβάτες, και να δώσει φτερά στα πόδια των παικτριών του Δικεφάλου.
Η είσοδος στην αναμέτρηση είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ.
Για το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ, ο προπονητής του ΠΑΟΚ Morris, Θανάσης Πατρικίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:
«Είναι ένα παιχνίδι ιδιαίτερης σημασίας, ουσιαστικά το πρώτο «ημίχρονο» ενός διπλού αγώνα. Παίζεται στην έδρα μας και στόχος μας είναι να ξεκινήσουμε με ένα θετικό αποτέλεσμα, να πάρουμε ένα σκορ που θα μας δώσει τη δυνατότητα να διαχειριστούμε καλύτερα τη ρεβάνς.
Γενικά, αυτού του είδους τα παιχνίδια έχουν εντελώς διαφορετικό χαρακτήρα σε σχέση με το πρωτάθλημα. Η προσέγγιση είναι διαφορετική, η ένταση είναι διαφορετική και φυσικά και η ψυχολογία των ομάδων. Είναι αγώνες που τους περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία.
Τα συνεχόμενα παιχνίδια απέναντι στην ίδια ομάδα έχει σίγουρα δύο όψεις. Από τη μία γνωρίζεις καλύτερα τον αντίπαλο, από την άλλη όμως υπάρχει και η προσαρμογή από παιχνίδι σε παιχνίδι. Το πώς θα λειτουργήσει αυτό θα φανεί μέσα στο γήπεδο.
Όπως έχουμε πει πολλές φορές, πρόκειται για έναν διαφορετικό θεσμό. Το κύπελλο ήταν εξαρχής μέσα στους στόχους μας και πρέπει να παρουσιαστούμε όπως πρέπει για να τον διεκδικήσουμε».
Τετάρτη 25 Μαρτίου 2026
1ος Ημιτελικός, Κύπελλο Ελλάδος
Γήπεδο Νέων Επιβατών
16:00, ΠΑΟΚ Morris-ΑΕΚ (AC PAOK TV)