Μεγάλη ανατροπή και σημαντική νίκη στον Βόλο για τον ΠΑΟΚ!

ΝέαΜπάσκετ Γυναικών23 Νοεμβρίου, 2025

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στην Α1 Μπάσκετ γυναικών ο ΠΑΟΚ, επικρατώντας στον Βόλο της τοπικής Ανόρθωσης με 76-78, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής. 

Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι, αποκτώντας από τα πρώτα λεπτά τον έλεγχο και προβάδισμα +4 (6-10) και +6 (19-25), κλείνοντας το πρώτο δεκάλεπτο μπροστά με 21-25. Στο δεύτερο δεκάλεπτο, αν και οι «ασπρόμαυρες» διατήρησαν το προβάδισμα στο 27-31, η γηπεδούχος ομάδα βρήκε ρυθμό και με επιμέρους 14-3 ανέτρεψε το σκορ, με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται στο 46-36.

Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ έδειξε ξανά χαρακτήρα. Με το πρώτο τρίποντο της περιόδου μείωσε σε 53-44 και συνέχισε να ροκανίζει τη διαφορά, φτάνοντας στο 55-51 χάρη στη σημαντική συνεισφορά των Γκρέισον, Μέιμπρι και Ουίλιαμς. Παρά τη νέα αντίδραση της Ανόρθωσης, που έκλεισε το τρίτο δεκάλεπτο στο 65-56, ο «Δικέφαλος» δεν είχε πει την τελευταία του λέξη.

Στην τέταρτη περίοδο, η ομάδα έδειξε την ποιότητά της και την πίστη στη νίκη. Με τις Ουίλιαμς και Κυπριανού να ηγούνται, ο ΠΑΟΚ μείωσε σε 69-65, ενώ τρία λεπτά πριν τη λήξη το σκορ έγινε 74-71. Το παιχνίδι κορυφώθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα: η Μπαντού με δύο εύστοχες βολές έφερε τη διαφορά στον πόντο (76-75), και η Γκρέισον, με ένα ψύχραιμο και αποφασιστικό τελείωμα, έγραψε το 76-77 μόλις 18’’ πριν από το φινάλε.

Η Ανόρθωση αστόχησε στην κρίσιμη επίθεση που ακολούθησε, και η Ουίλιαμς με 1/2 βολές διαμόρφωσε το τελικό 76-78, «σφραγίζοντας» μια μεγάλη ανατροπή.

Δεκάλεπτα: 21-25, 46-36, 76-78

ΠΑΟΚ (Αγγελίδης): Κυπριανού 5(1), Γουίλιαμς 18(2), Ράπτη, Γιαννούδη, Ράτζα, Μάρμπεϊ 20(4), Παπαϊωάννου, Γκρέισον 22, Ζορμπαλά 5(1).

Προηγούμενο άρθρο

Επόμενο άρθρο

Join Us

Χορηγοί

Φόρτωση επόμενου άρθρου...
Loading

Signing-in 3 seconds...

Signing-up 3 seconds...