Δεν τα κατάφερε στην Σαντορίνη…

ΝέαΒόλεϊ Γυναικών21 Φεβρουαρίου, 2026

Για την 19η αγωνιστική της Volley League γυναικών, ο ΠΑΟΚ F&U αντιμετώπισε στην Σαντορίνη, το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου, τον ΑΟ Θήρας, γνωρίζοντας την ήττα με 3-0. 

Στο πρώτο σετ, οι «ασπρόμαυρες» ξεκίνησαν καλύτεραν παίρνοντας το προβάδισμα, 2-5, το οποίο μάλιστα διατήρησαν στις πρώτες στιγμές, 6-9. Οι γηπεδούχες έβγαλαν αντίδραση και προσπέρασαν, 11-9, αλλά στη συνέχεια το σετ… ισορρόπησε, 16-16. Σ’ εκείνο το σημείο με 4-0 σερί οι γηπεδούχες πήραν προβάδισμα, 20-16, το οποίο διατηρήθηκε έως το τέλος, με το 25-22 να διαμορφώνει το 1-0. 

Στο δεύτερο σετ, οι παίκτριες του Δικεφάλου μπορεί να μπήκαν… μουδιασμένα, 14-5, ωστόσο με διαρκή αντεπίθεση, κατάφεραν να μειώσουν σε κομβικό σημείο στο σετ, 18-16. Οι «ασπρόμαυρες» τα έδωσαν όλα, αλλά βρέθηκαν με την πλάτη στον… τοίχο, 23-20. Με Σίζαρ ο Δικέφαλος μείωσε, 23-22, ωστόσο δεν μπόρεσε να πάρει κάτι παραπάνω, με το 25-23 να διαμορφώνει το 2-0 στα σετ. 

Στο τρίτο σετ οι «ασπρόμαυρες» ξεκίνησαν και πάλι… μουδιασμένα, 12-9, με την διαφορά να αυξάνεται στα μέσα, 16-10. Ο Δικέφαλος στη συνέχεια έβγαλε αντίδραση και μείωσε, 19-17. Με Τάουμπνερ ο ΠΑΟΚ F&U μείωσε στον πόντο, 20-19, ωστόσο ένα 2-0 σερί έφερε τις παίκτριες του Δικεφάλου σε δύσκολη θέση, 22-19. Στην τελική ευθεία, παρά τις προσπάθειες των παικτριών του Δικεφάλου, το 25-21 διαμόρφωσε το τελικό 3-0. 

Προηγούμενο άρθρο

Επόμενο άρθρο

Join Us

Χορηγοί

Φόρτωση επόμενου άρθρου...
Loading

Signing-in 3 seconds...

Signing-up 3 seconds...