Όγδοη χρονιά στον ΠΑΟΚ η Εμμανουέλα Τσικνάκη!

ΝέαΧάντμπολ Γυναικών13 Ιουνίου, 2026

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Χάντμπολ γυναικών, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Εμμανουέλα Τσικνάκη, για την αγωνιστική περίοδο 2026-2027.

Η Ελληνίδα διεθνής τερματοφύλακας, γεννημένη του 2000 με ύψος 170cm, συνεχίζει για όγδοη χρονιά στα «ασπρόμαυρα», ύστερα από την περασμένη άκρως πετυχημένη με την κατάκτηση του «Νταμπλ». 

Για την ανανέωση συνεργασίας της με τον ΠΑΟΚ, η Εμμανουέλα Τσικνάκη, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που για ακόμα μία χρονιά θα φοράω τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω τη Διοίκηση και ιδιαίτερα τον κ. Δημήτρη Χασεκίδη, καθώς και τον προπονητή της ομάδας, για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Η ομάδα πάντα στοχεύει ψηλά και αυτό θα επιδιώξουμε και φέτος, ελπίζοντας να έχουμε μια επιτυχημένη σεζόν. Εύχομαι, πάνω απ’ όλα, υγεία και μια χρονιά χωρίς τραυματισμούς για όλες τις ομάδες, καθώς και ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα».

Προηγούμενο άρθρο

Επόμενο άρθρο

Join Us

Χορηγοί

Φόρτωση επόμενου άρθρου...
Loading

Signing-in 3 seconds...

Signing-up 3 seconds...