
Επτά παίκτριες του ΠΑΟΚ βρίσκονται στις κλήσεις της Εθνικής Χάντμπολ Γυναικών, ενόψει της προετοιμασίας για τους αγώνες με το Ισραήλ για τα προκριματικά του ΕURO 2026.
Πιο συγκεκριμένα, οι: Βάσια Γκάτζιου, Έλενα Κερλίδη, Εμμανουέλα Τσικνάκη, Μαρία Μεντεσίδου, Αβραμίνα Σεβδίλη, Πένυ Αργυροπούλου και Ολίνα Ανδρίτσου, θα βρεθούν το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου και ώρα 18:30 στην Μίκρα, όπου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.
Στο πλαίσιο του 6ου ομίλου και συγκεκριμένα για την 3η αγωνιστική το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Τετάρτη 4 Μαρτίου και ώρα 18:00 στην πόλη Ριζόν Λεζιόν, ενώ για την 4η αγωνιστική η Εθνική μας ομάδα θα υποδεχθεί το Ισραήλ την Κυριακή 8 Μαρτίου, ώρα 13:00 (EΡΤSPORTS) στο ΔΑΚ Λευκόβρυσης Κοζάνης.