Όλοι μαζί στην Βέροια για την μεγάλη πρόκριση! (25/07, 18:30)

Το τμήμα Ποδοσφαίρου γυναικών του ΠΑΟΚ και η τριμελής επιτροπή του τμήματος, ευχαριστούν θερμά τον κόσμο του Δικεφάλου για τη συγκλονιστική παρουσία και τη στήριξή του στη Βέροια, στη νικηφόρα αναμέτρηση της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου με 3-1 απέναντι στη Χάποελ Ιερουσαλήμ, για τον ημιτελικό του Α’ Προκριματικού Ομίλου του UEFA Women’s Champions League.

Η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας αποτέλεσε πολύτιμη ώθηση για τις ποδοσφαιρίστριές μας, οι οποίες ανταπέδωσαν με μία μεγάλη εμφάνιση και την πρόκριση στον τελικό του ομίλου.

Το επόμενο και καθοριστικό ραντεβού είναι το Σάββατο 25 Ιουλίου, στις 18:30, στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας, όπου ο ΠΑΟΚ Morris θα αντιμετωπίσει τη Νέφτσι Μπακού με στόχο την πρόκριση στην επόμενη φάση του UEFA Women’s Champions League.

Σας περιμένουμε όλους δίπλα στην ομάδα, για να γίνουμε ξανά μία φωνή και να στηρίξουμε τα κορίτσια του Δικεφάλου στην προσπάθειά τους να πετύχουν μία ακόμη σπουδαία ευρωπαϊκή διάκριση! 

Προηγούμενο άρθρο

Επόμενο άρθρο

Join Us

Χορηγοί

Φόρτωση επόμενου άρθρου...
Loading

Signing-in 3 seconds...

Signing-up 3 seconds...