Φιλικό προπονητικού χαρακτήρα στη Νέα Μεσήμβρια για τον ΠΑΟΚ

Ποδόσφαιρο ΓυναικώνΝέα5 Σεπτεμβρίου, 2026

Φιλικό προπονητικού χαρακτήρα απέναντι στην Κ13 αγοριών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έδωσε το ποδόσφαιρο γυναικών του Δικεφάλου, στο Προπονητικό Κέντρο της ομάδας στη Νέα Μεσήμβρια.

Ο Θανάσης Πατρικίδης είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει πρόσωπα και αγωνιστικά σχήματα, βγάζοντας χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της συνέχειας, ενώ παράλληλα η αναμέτρηση κάλυψε το αγωνιστικό κενό μεταξύ των ευρωπαϊκών αγώνων στη Βουδαπέστη για το UEFA Women’s Champions League και των επερχόμενων επίσημων υποχρεώσεων σε πρωτάθλημα και UEFA Women’s Europa Cup.

Η προετοιμασία συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς, με τον ΠΑΟΚ να δίνει συνέχεια στο πρόγραμμα των φιλικών αναμετρήσεων.

Επόμενο «τεστ» για τον Δικέφαλο είναι το διεθνές φιλικό απέναντι στη Φαρούλ Κοστάντζα από τη Ρουμανία, την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου στις 11:00, στο γήπεδο των Νέων Επιβατών.

Join Us

Χορηγοί

Φόρτωση επόμενου άρθρου...
Loading

Signing-in 3 seconds...

Signing-up 3 seconds...