
Το 19ο Τουρνουά ΣΕΔΥ κατέκτησε ο ΠΑΟΚ Domus Ergo, επικρατώντας στον τελικό του Εθνικού Πειραιώς με 13-12 και ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο την παρουσία του στη διοργάνωση.
Ο Δικέφαλος πραγματοποίησε δυναμικό ξεκίνημα στην αναμέτρηση, παίρνοντας από το πρώτο οκτάλεπτο προβάδισμα δύο τερμάτων, με το σκορ να διαμορφώνεται στο 3-1.
Η αναμέτρηση εξελίχθηκε σε πραγματικό ντέρμπι, με τον Εθνικό να επιστρέφει και τις δύο ομάδες να μπαίνουν στο τέταρτο οκτάλεπτο ισόπαλες με 10-10.
Στο τέταρτο οκτάλεπτο, ο Δικέφαλος έδειξε το καλό του πρόσωπο, παίρνοντας τη νίκη με 13-12 και μαζί την κατάκτηση του τουρνουά.
Ο ΠΑΟΚ Domus Ergo ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο μία εξαιρετική παρουσία στο 19ο Τουρνουά ΣΕΔΥ, παραμένοντας αήττητος σε όλη τη διοργάνωση και σηκώνοντας το τρόπαιο του πρωταθλητή.