
Η δήλωση του Διοικητικού Υπεύθυνου των τμημάτων Χάντμπολ του ΠΑΟΚ, Δημήτρη Χασεκίδη, μετά την πρόκριση στον τελικό του Final-4 Κυπέλλου Χάντμπολ γυναικών.
Δημήτρης Χασεκίδης:
«Πιστεύω ότι η ομάδα έδειξε μέταλλο και πήρε μία πανάξια πρόκριση. Συγχαρητήρια στις παίκτριες και το τεχνικό τιμ, αλλά και στον αντίπαλο που έχει μία δυνατή ομάδα φέτος. Πιστεύω ότι η δική μας ομάδα θα είναι εκείνη που θα κατακτήσει το κύπελλο αύριο. Την σημερινή μας πρόκριση την αφιερώνουμε, σε πρώτη φάση, στον Κλεομένη και στα υπόλοιπα παιδιά που έφυγαν τόσο άδικα από τη ζωή, και δεν τα ξεχνάμε ποτέ.
Θέλω επίσης να πω, ότι περιμένω αύριο τους φιλάθλους μας να κατακλείσουν το γήπεδο και να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί το πρώτο κύπελλο των 100 χρόνων».