
Το 5 στα 5 με 5 γκολ πέτυχε η ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών του ΠΑΟΚ, υποτάσσοντας με σκορ 5-0 τον ΠΑΣ Πύργο στη Βάρδα, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Εθνικής.
Οι Νταμπλούχες Ελλάδας ήταν άκρως αποτελεσματικές, σημείωσαν 5 γκολ για δεύτερη σερί αγωνιστική (μετά το 5-1 επί της Κηφισιάς) και διατήρησαν το απόλυτο, παραμένοντας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 15 βαθμούς.
Μετά από ένα αναγνωριστικό πρώτο 20λεπτο, ο Δικέφαλος ανέβασε στροφές και άνοιξε το σκορ στο 23′, όταν μετά από σέντρα ακριβείας της Μήτκου, η Γκατσάνιτσα με κοντινή κεφαλιά έκανε το 0-1. Στο 33′, από μπαλιά της Γιαννακά, η Αργυρίου με άψογο κοντρόλ και σουτ πέτυχε το 0-2. Στο 40′, η Γιαννακά με πολύ ωραία ατομική ενέργεια σημείωσε το 0-3.
Στο δεύτερο μέρος, οι “Ασπρόμαυρες” ήλεγξαν τον ρυθμό, διατήρησαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και σημείωσαν άλλα δύο τέρματα.
Στο 73′, από σέντρα της Μήτκου στην καρδιά της άμυνας, η Γκούνη με κεφαλιά πέτυχε το 0-4. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, η Γκιζάρη με σέντρα από αριστερά, τροφοδότησε στο δεύτερο δοκάρι την Γκατσάνιτσα, η οποία με κεφαλιά έγραψε το τελικό 0-5.
ΠΑΟΚ (Πατρικίδης): Γρηγοριάδου, Gačanica, Αργυρίου (57′ Γκιζάρη), Γιαννακά (65′ Κιουρεξίδου), Μήτκου (77′ Μαλαμούση), Llopis (77′ Βοΐλα), Δρακογιαννάκη, Σχωρτσιανίτη (65′ Βαρδαλή), Γκούνη, Μιχαήλ, Morris