Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ F&U-Άρης

Βόλεϊ ΓυναικώνΝέα10 Ιανουαρίου, 2026

Οι δηλώσεις του Γιάννη Γιαπάνη και της Τάρα Τάουμπνερ, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ F&U επί του Άρη με 3-0, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Volley League Γυναικών.

Γιάννης Γιαπάνης:

«Η αλήθεια είναι πως ξεκινήσαμε πολύ δυνατά το παιχνίδι. Μετά την εύκολη κατάκτηση του πρώτου σετ, οι αθλήτριες πίστεψαν ότι θα ήταν ένας άνετος αγώνας. Σίγουρα ο Άρης δεν είναι μια ομάδα που της αρέσει να χάνει και προσπάθησε στο δεύτερο σετ να γυρίσει το παιχνίδι, όμως κι εμείς δείξαμε ξανά ένα καλό πρόσωπο. Από εκεί και πέρα, τα πράγματα πήγαν ακόμα καλύτερα για εμάς.

Η ατμόσφαιρα σήμερα στο γήπεδο ήταν μοναδική. Ο κόσμος δεν σταμάτησε να τραγουδά καθόλου! Χρειαζόμαστε τον κόσμο μας δίπλα μας σε κάθε παιχνίδι».

Τάρα Τάουμπνερ:

«Η σημερινή νίκη είναι πάρα πολύ σημαντική για εμάς. Στο πρώτο και στο τρίτο σετ παρουσιαστήκαμε εξαιρετικές. Στο δεύτερο σετ ίσως βιαστήκαμε να τελειώσουμε το παιχνίδι και κάναμε κάποια μικρά λάθη, όμως στο τέλος καταφέραμε να το κατακτήσουμε. Το πιο σημαντικό, όμως, είναι η νίκη. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα μου και σε όλα τα κορίτσια.

Η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι της ομάδας ήταν πραγματικά απίστευτη. Τους χρειαζόμαστε δίπλα μας σε κάθε παιχνίδι και τους ευχαριστούμε θερμά».

Προηγούμενο άρθρο

Επόμενο άρθρο

Join Us

Χορηγοί

Φόρτωση επόμενου άρθρου...
Loading

Signing-in 3 seconds...

Signing-up 3 seconds...