Με Σούπερ Άρσιτς πέρασε εμφατικά από τα Βριλήσσια!

Χάντμπολ ΑνδρώνΝέα7 Σεπτεμβρίου, 2025

Εμφατική νίκη στα Βριλήσσια, κόντρα της τοπικής ομάδας, πέτυχε ο ΠΑΟΚ με 20-27, στο πλαίσιο του πρώτου αγώνα του Round 1 του EHF European Cup. 

Στο πρώτο δεκάλεπτο, οι παίκτες του Δικεφάλου μπήκαν «μουδιασμένα», κάτι απολύτως δικαιολογημένο λόγω του σημείου της σεζόν και της σημαντικότητας του αγώνα, 6-3. Στη συνέχεια, οι «ασπρόμαυροι» ανέβασαν ρυθμό, και επέστρεψαν στο παιχνίδι άμεσα, 8-8. Σ’ ένα κλειστό επιθετικά πρώτο ημίχρονο, οι δύο ομάδες με το σκορ στο 11-9 έμειναν για 10 λεπτά χωρίς γκολ, με αυτό να είναι το τελικό σκορ για το πρώτο μέρος. 

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ ανέβασε πλήρως τον ρυθμό του, έχοντας ως απόλυτο πρωταγωνιστή τον τερματοφύλακα του, Ίγκορ Άρσιτς, ο οποίος από το 33% που έκλεισε το πρώτο ημίχρονο στις αποκρούσεις, έφτασε στο τρομερό 50%. Ο Σέρβος τερματοφύλακας βρήκε συμπαραστάτες τους συμπαίκτες του, οι οποίοι ανέβασαν τον ρυθμό, έπαιξαν γρήγορο και σύγχρονο χάντμπολ, σκοράροντας πολύ στο τρανζίσιον. Το 14-13 έγινε 14-21, με τους παίκτες του Δικεφάλου να επιβάλλουν πλήρως τον ρυθμό τους. Από κει και έπειτα, ο ΠΑΟΚ έκανε διαχείριση του προβαδίσματος, παίζοντας σταθερά σε υψηλή απόδοση. Έτσι, το τελικό 20-27 του έδωσε σαφέστατο προβάδισμα πρόκρισης, ενόψει του επαναληπτικού παιχνιδιού. 

Η «ρεβάνς» είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου, στο Φιλίππειο Κλειστό Γυμναστήριο της Βέροιας. 

ΠΑΟΚ (Ανανιάδης): Λαδάκης, Κατσούνης, Ελευθεριάδης 6, Παπαβασίλης 4, Τεμελκόσκι 2, Νικολαΐδης, Ιωάννου 4, Εσάμ 1, Μπουμπουλέντρας, Ορφανουδάκης, Μαρίνος, Μπάτζιος, Δομπρής 6, Τριανταφυλλίδης 3, Άρσιτς 1. 

Προηγούμενο άρθρο

Επόμενο άρθρο

Join Us

Χορηγοί

Φόρτωση επόμενου άρθρου...
Loading

Signing-in 3 seconds...

Signing-up 3 seconds...