Η Αναστασία Καράσεβιτς ενισχύει το τμήμα Κολύμβησης του ΠΑΟΚ

Νέα, Κολύμβηση29 Οκτωβρίου, 2026

Το τμήμα Κολύμβησης του ΠΑΟΚ ενισχύεται με την Αναστασία Καράσεβιτς, γεννημένη το 2010, η οποία αγωνίζεται στα αγωνίσματα του ελεύθερου και της πεταλούδας, έχοντας ήδη ξεχωρίσει με τις επιδόσεις της σε πανελλήνιο επίπεδο.

Η νεαρή αθλήτρια αποτελεί μέλος της Προεθνικής Ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2026-2027, επιβεβαιώνοντας την αγωνιστική της ποιότητα και τις προοπτικές εξέλιξής της.

Το 2026, στην κατηγορία Κορασίδων, κατέκτησε την πρώτη θέση στα 50 μ. ελεύθερο και τη δεύτερη θέση στα 200 μ. πεταλούδα, καθώς και την τρίτη θέση στα 100 μ. πεταλούδα, στο Χειμερινό Πρωτάθλημα Νοτίου Ελλάδας.

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της ίδιας χρονιάς, κατέλαβε τη δεύτερη θέση στα 50 μ. ελεύθερο, την τέταρτη θέση στα 100 μ. πεταλούδα και την πέμπτη θέση στα 50 μ. πεταλούδα, προσθέτοντας ακόμη σημαντικές διακρίσεις στο αγωνιστικό της προφίλ.

Η Αναστασία Καράσεβιτς ξεκινά τη νέα αγωνιστική χρονιά με το ασπρόμαυρο σκουφάκι, με στόχο να συνεχίσει την ανοδική της πορεία και να διεκδικήσει νέες επιτυχίες με τον Δικέφαλο.

Στις δηλώσεις της ως αθλήτρια του ΠΑΟΚ, ανέφερε:

«Ξεκινάω τη νέα αγωνιστική χρονιά με τον ΠΑΟΚ γεμάτη όρεξη και ενθουσιασμό! Είμαι έτοιμη να δουλέψω σκληρά και να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για νέες επιτυχίες και διακρίσεις. Θέλω να ευχαριστήσω τον ΠΑΟΚ και τους προπονητές μου για την εμπιστοσύνη, τη στήριξη, την καθημερινή δουλειά και την καθοδήγησή τους».

Καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ, Αναστασία!

Προηγούμενο άρθρο

Επόμενο άρθρο

Join Us

Χορηγοί

OpenStoiximanDatura DigitalSourotiMorrisMatecoΑΜΟΙΡΙΔΗΣ – ΣΑΒΒΙΔΗΣDomus ErgoSparitexComwoodAutecoCosmoteKENTIAVitaminΚουμαντζιας Α.Ε.MilonThermoGATZAvanceΙατρικό Διαβαλκανικό ΘεσσαλονίκηςKon-creteΝερά ΜακεδονίαςArren Men’s GroomingKGMNissan

Φόρτωση επόμενου άρθρου...
Loading

Signing-in 3 seconds...

Signing-up 3 seconds...