
Για τον 1ο αγώνα του Round 2 του EHF European Men’s Cup, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το Σάββατο 18 Οκτωβρίου και ώρα 19:00, την Χολόν.
Ο Δικέφαλος, μετά την πρόκρισή του με δύο νίκες επί των Βριλησσίων, επιστρέφει σε ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, προερχόμενος από τη νίκη του στο πρωτάθλημα με 31-25 επί του Ιωνικού Ν. Φιλαδέλφειας.
Απέναντί του, η Χολόν, από το Ισραήλ, η οποία έχει ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα με μία νίκη και δύο ήττες, ενώ κάνει πρεμιέρα στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις για φέτος.
Το εισιτήριο του αγώνα κοστίζει 5€, με τα εισιτήρια διαρκείας του Α.Σ. ΠΑΟΚ να ισχύουν κανονικά.
Για το πρώτο παιχνίδι κόντρα στην Χολόν, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Μπάμπης Ανανιάδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:
«Οι ευρωπαϊκοί αγώνες έχουν πάντα μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα, ειδικά όταν παίζεις μπροστά στο κοινό σου. Έχουμε προετοιμαστεί με σοβαρότητα, γνωρίζουμε πολύ καλά τον αντίπαλο και σεβόμαστε τη δυναμική του, αλλά ταυτόχρονα έχουμε απόλυτη πίστη στις δικές μας δυνατότητες. Το ζητούμενο για εμάς είναι να επιβάλουμε τον ρυθμό μας, να δείξουμε συγκέντρωση και πειθαρχία στο πλάνο από το πρώτο λεπτό. Θέλουμε να πάρουμε αποτέλεσμα που θα μας δώσει προβάδισμα για τη ρεβάνς, αλλά πάνω απ’ όλα να δείξουμε το πρόσωπο που έχουμε δουλέψει όλο αυτό το διάστημα. Ξέρουμε ότι ο κόσμος θα είναι δίπλα μας και αυτό μας δίνει τεράστια ενέργεια. Θέλουμε να του χαρίσουμε μια εμφάνιση αντάξια της προσπάθειας που κάνουμε καθημερινά. Θα είναι ένα δυνατό, απαιτητικό παιχνίδι, αλλά είμαστε έτοιμοι να κάνουμε το πρώτο βήμα».
Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2025
1ος αγώνας Round 2, EHF Cup
Σπίτι του Χάντμπολ, Μίκρα 3
19:00, ΠΑΟΚ-Χολόν (AC PAOK TV)