Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ-Πήγασος Αγ. Παρασκευής

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Σάλας

Οι δηλώσεις των Λεωνίδα Παπαδόπουλου και Βασίλη Τζακίδη, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Πήγασου Αγ. Παρασκευής με 3-0, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Futsal Super League.

Λεωνίδας Παπαδόπουλος: 

«Το σημαντικότερο για εμάς ήταν ότι κρατήσαμε το μηδέν στην άμυνα. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες να ανεβεί περισσότερο ο δείκτης του σκορ, σίγουρα τα τελειώματα είναι κάτι το οποίο πρέπει να δουλέψουμε αρκετά. Μόνο ευχαριστημένος μπορώ να είμαι καθώς πήραμε τους τρεις βαθμούς. Είμαστε έτοιμοι για τους επόμενους απαιτητικούς αγώνες, έχουμε μάλιστα και μία προσθήκη, αυτή του Αντρέ». 

Βασίλης Τζακίδης:

«Δεν μπήκαμε συγκεντρωμένοι, αλλά δείξαμε ότι ποιοτικά είμαστε πολύ καλύτεροι από τον Πήγασο, τελειώνοντας τις φάσεις που βρήκαμε. Θεωρώ ότι την επόμενη εβδομάδα έχουμε ντέρμπι, το πρώτο από τα τρία συνεχόμενα που έρχονται. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Χαρούμενος για τη σημερινή νίκη. Θεωρώ ότι η ομάδα είναι πλήρης παικτικά. Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Ο Δούκας είναι μία πολύ δυνατή ομάδα, ασχέτως από την βαθμολογική του θέση μέχρι στιγμής, αλλά θεωρώ ότι αν είμαστε συγκεντρωμένοι, δεν έχουμε να ζηλέψουμε τίποτα από κανέναν». 

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter