Γ. Αμπατζίδης: «Με τον κόσμο στο πλευρό μας είμαστε μια άλλη ομάδα!»

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Ανδρών

Η δήλωση του Τιμ Μάνατζερ του Χάντμπολ ανδρών του ΠΑΟΚ, Γιάννη Αμπατζίδη, σχετικά με το επερχόμενο παιχνίδι με την Bianco Monte Δράμα (16/10, 18:00). 

Γιάννης Αμπατζίδης:

«Από την αρχή της χρονιάς είχαμε ένα δύσκολο πρόγραμμα με απαιτητικούς αγώνες, αντιμετωπίζοντας παράλληλα αρκετά προβλήματα τραυματισμών. Μετά το παιχνίδι με την Πυλαία κάναμε μια νέα αρχή. Την Τετάρτη παίζουμε με την Δράμα στην έδρα μας και θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, για να μας ωθήσει σε ένα νικηφόρο αποτέλεσμα.

Πέρυσι, μέσα στη Δράμα, ήταν σαν να παίζουμε στο σπίτι μας, αλλά στον εντός έδρας αγώνα δεν είχαμε τη στήριξη του κόσμου μας, δυστυχώς. Με τον κόσμο στο πλευρό μας είμαστε μια άλλη ομάδα, παίρνουμε ώθηση. Γεμίζουμε με φιλάθλους μας όλα τα γήπεδα της Βόρειας Ελλάδας, αλλά δεν έχουμε καταφέρει να τους έχουμε κοντά μας στην έδρα μας, όπως παλιά. Θα παλέψουμε να τους φέρουμε ξανά κοντά μας.

Ελπίζω κι εύχομαι ο κόσμος μας να ανταποκριθεί στο κάλεσμά μας και να γίνει η αρχή για να ξαναγεμίσει η Μίκρα. Να παίξουμε στο γήπεδό μας με τους φιλάθλους μας, γιατί σίγουρα θα ακολουθήσουν αρκετοί Δραμινοί την ομάδα τους.

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου στις 18:00... Ας είμαστε όλοι μαζί στη Μίκρα!».

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter