Με ουσία και όμορφο ποδόσφαιρο πέρασε από τα Τρίκαλα ο ΠΑΟΚ Morris!

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στη Women's Football League o ΠΑΟΚ Morris, επικρατώντας στα Τρίκαλα της τοπικής ομώνυμης ομάδας με 0-2, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής. 

Ο ΠΑΟΚ Morris παρατάχθηκε με αρχική σύνθεση τις: Νόιχαους, Γκούνη, Φεραντάνς, Κιουρεξίδου, Μήτκου, Δρακογιαννάκη, Κακαμπούκη, Βαρδαλή, Τζούρτζεβιτς, Βλασσόπουλος και Χέλμβαλ. 

Κυρίαρχος ήταν ο Δικέφαλος καθόλη την διάρκεια της αναμέτρησης, έχοντας πλήρως τον έλεγχο και την κατοχή, προσπαθώντας να βρει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. 

Με πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας, όμορφες συνεργασίες, και συνθήκες υπεραριθμίας στις πλευρές, οι «Ισόβιες Πρωταθλήτριες» προσπαθούσαν με υπομονή και γρήγορη κατοχή να βρουν χώρους, κόντρα σ' έναν αντίπαλο ο οποίος αμυνόταν μαζικά καθόλη την διάρκεια της αναμέτρησης. 

Ο ΠΑΟΚ Morris απείλησε πολλές φορές την αντίπαλη εστία, ωστόσο το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε στο 0-0. 

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι παίκτριες του Δικεφάλου ανέβασαν ακόμα περισσότερο την απόδοση τους, ψάχνοντας το γκολ το οποίο θα απλοποιούσε τα δεδομένα της αναμέτρησης. Εκείνο ήρθε στο 58ο λεπτό, με την Χέλμβαλ να πλασάρει άψογα στην κίνηση, ύστερα από όμορφη σέντρα της Μήτκου στο δεύτερο δοκάρι. 

Στο 74ο λεπτό, ο ΠΑΟΚ Morris βρήκε και δεύτερο τέρμα, με σκόρερ αυτή την φορά την Παπαδοπούλου, η οποία με κεφαλιά, ύστερα από υπέροχο και δύσκολο γύρισμα της Χέλμβαλ, διαμόρφωσε το 0-2. 

Στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης, οι «ασπρόμαυρες» προσπάθησαν να ανεβάσουν ακόμα περισσότερο τον δείκτη του σκορ, ωστόσο το 0-2 διατηρήθηκε έως το τέλος, με τον ΠΑΟΚ Morris να κατακτά τους τρεις βαθμούς της νίκης. 

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για το σύνολο του Θαλή Θεοδωρίδη, την Κυριακή 3 Νοεμβρίου, απέναντι στον Παναθηναϊκό, εντός έδρας, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Women's Football League. 

ΠΑΟΚ Morris (Θαλής Θεοδωρίδης): Νόιχαους, Γκούνη, Φεραντάνς (58' Κοσκερίδου), Κιουρεξίδου, Μήτκου, Δρακογιαννάκη (58' Μανίσα), Κακαμπούκη, Βαρδαλή (75' Αργυρίου), Τζούρτζεβιτς (46' Παπαδοπούλου), Βλασσόπουλος (82' Γκιζάρη), Χέλμβαλ.