Δίκτυο συνεργαζόμενων Ακαδημιών Ποδοσφαίρου γυναικών: ΠΑΟΚ και Lakatamia FC, μαζί!

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών

Το Δίκτυο συνεργαζόμενων ακαδημιών Ποδοσφαίρου γυναικών «Ισόβιες net», του ΠΑΟΚ, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρώτη διεθνή συνεργασία, η οποία αφορά την ομάδα της Lakatamia FC, από την Κύπρο.

Λίγα λόγια για την Lakatamia FC...

Η Lakatamia FC βλέποντας το έλλειμα του ποδοσφαίρου γυναικών στην Κύπρο, έθεσε ως στόχο να το καλλιεργήσει, να το προωθήσει και να βοηθήσει τις νεαρές αθλήτριες να ανελιχθούν στον χώρο. Η διαφορά του συλλόγου είναι η άμεση και ουσιαστική προσφορά των μελών του Δ.Σ. στην όσο το δυνατό καλύτερη λειτουργία των ομάδων της Lakatamia, η καλή επικοινωνία με γονείς και παιδιά, καθώς και η μεγαλύτερη εθελοντική προσφορά στην επίλυση των προβλημάτων (μετακινήσεις κοριτσιών όταν χρειάζεται), και η δημιουργία εκπαιδευτικών σεμιναρίων κ.λπ.

Σκοπός της Lakatamia είναι η δημιουργία παικτριών υψηλού επιπέδου που να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του σύγχρονου ποδοσφαίρου. Ο μεγαλύτερος στόχος της ομάδας, είναι η δημιουργία των δικών του αθλητικών εγκαταστάσεων που θα εξυπηρετούν τις ανάγκες όλων των τμημάτων του. 

Όραμά του σωματείου είναι η δημιουργία αγωνιστικά σκεπτόμενων παικτριών με προσωπικότητα, που να ανταποκρίνονται στις τεχνικοτακτικές, φυσικές, νοητικές και ψυχικές απαιτήσεις του σύγχρονου ποδοσφαίρου γυναικών, ξεκινώντας από τις μικρότερες ηλικίες.

Έδρα της ομάδας:

Η ομάδα εδρεύει στην Λακατάμια μια πόλη 5 χιλιόμετρα από την Λευκωσία με περίπου 70.000 κατοίκους. Σαν έδρα χρησιμοποιεί το γήπεδο του Γυμνασίου Ανθούπολης στην Λακατάμια το οποίο τους έχει παραχωρηθεί. Στο γήπεδο μετά την χορτοφύτευση του, γίνονται όλες προπονήσεις ενώ συνάμα προχωρούν τα έργα για να καταστεί έτοιμο για τους αγώνες. Όλες οι εργασίες γίνονται από εθελοντές και τα έξοδα από τα μέλη του Δ.Σ. και φίλους του σωματείου.

Στοιχεία Επικοινωνίας Ομάδας:

Στροβόλου 230, 2048 Στρόβολος

Τηλέφωνα: 22765360, Φαξ: 22765380

Email: info@lakatamiafc.com

Το Δ.Σ. της Lakatamia FC, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου μας, acpaok.gr, σχετικά με την έναρξη συνεργασίας:

«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με την ένταξη μας στο Δίκτυο Ακαδημιών Ποδοσφαίρου γυναικών του ΠΑΟΚ «Ισόβιες Net». Σαν ένα καθαρά γυναικείο ποδοσφαιρικό σωματείο προσβλέπουμε ότι η συνεργασία με τις ισόβιες πρωταθλήτριες στο ποδόσφαιρο γυναικών, θα μας βοηθήσει να αποκτήσουμε τις εμπειρίες και την μεθοδολογία που χρειάζεται για να προχωρήσουμε και ανέβουμε επίπεδο αρχίζοντας από τις μικρές ηλικίες».

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter