ΠΑΟΚ και Software Competitiveness International Α.Ε. συνεχίζουν μαζί για έκτη σεζόν!

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Ανδρών

Το ΤΑΑ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την ανανέωση της χορηγικής συνεργασίας με την Software Competitiveness International Α.Ε., για 6η συνεχή σεζόν.

Η Διοίκηση της ομάδας αισθάνεται την χαρά και την τιμή που έχει στο πλευρό της την πολυβραβευμένη Εταιρία με τις συνεχείς διακρίσεις και την ευχαριστεί για την μακροχρόνια στήριξη της.

Η Software Competitiveness International,είναι μια ελληνική εταιρεία που ειδικεύεται σε Υπηρεσίες Έρευνας & Ανάπτυξης Λογισμικού και Εξατομικευμένες Λύσεις Πληροφορικής, έχει αποκτήσει παγκόσμια αναγνώριση χάρη στη σταθερή της δέσμευση να παρέχει στους πελάτες της τεχνική αριστεία εναρμονιζόμενη με τα διεθνή πρότυπα ποιότητας.

Αναγνωρίζοντας τις ανάγκες ενός ταχύτατα αναπτυσσόμενου τεχνολογικά κόσμου, η Softcom εστιάζει στην προσφορά υπηρεσιών λογισμικού για large scale projects, safety-sensitive λογισμικό και εξατομικευμένες λύσεις λογισμικού, βασισμένες στις απαιτήσεις των πελατών της. Η καινοτόμος προσέγγιση των υπηρεσιών και των λύσεων που παρέχονται στους πελάτες της είναι αυτά που έχουν καθιερώσει την εταιρεία στη διεθνή αγορά, με ιδιαίτερη έμφαση στην Κεντρική Ευρώπη.

Οι δραστηριότητες της Software Competitiveness International αφορούν ολόκληρο τον κύκλο ζωής του λογισμικού, από την αποσαφήνιση της ανάγκης και τον καθορισμό της αρχιτεκτονικής μέχρι τη συντήρηση.

Συνοπτικά η εταιρεία παρέχει:

  • Υπηρεσίες έρευνας και ανάπτυξης λογισμικού από την αποσαφήνιση των απαιτήσεων, την αρχιτεκτονική, τον σχεδιασμό και την υλοποίηση έως τον ποιοτικό έλεγχο, την υποστήριξη και τη συντήρηση του λογισμικού,
  • Καινοτόμα Εξατομικευμένα Προϊόντα και Λύσεις Λογισμικού.
  • Αμφότερα για ένα μεγάλο εύρος αγορών, με υψηλές απαιτήσεις σε διαδικασίες, ποιότητα και ασφάλεια (όπως: Αυτοκινητοβιομηχανία, Διαστημικά, Διαχείριση Γνώσης, Τηλεπικοινωνίες, Avionics, Industrial Printing, Ψηφιοποίηση).


Σε έναν ταχύτατα αναπτυσσόμενο τεχνολογικά κόσμο, η SoftCom International κινείται πάντα βάσει των αναγκών που επιτάσσει το σήμερα, γι' αυτό και η ομάδα της αποτελείται από καταρτισμένους, έμπειρους, ταλαντούχους και ενθουσιώδεις μηχανικούς λογισμικού, ενώ το τεχνολογικό της portfolio περιλαμβάνει cutting edge τεχνολογίες στην ανάπτυξη λογισμικού, μεθοδολογίες και εργαλεία, real-time συστήματα, horizontal distributed εφαρμογές, client-server εφαρμογές, web εφαρμογές, mobile εφαρμογές, embedded συστήματα, κ.λπ.

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter