Ώρα Ευρώπης! ΠΑΟΚ Morris-Κίργιατ Γκατ

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών

Για τον ημιτελικό του ομίλου στο Round 1 του Champions League, ο ΠΑΟΚ Morris αντιμετωπίζει, στην Πολωνία, την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου και ώρα 13:00, την Κίργιατ Γκατ, από το Ισραήλ. 

Οι «Ισόβιες Πρωταθλήτριες» ετοιμάζονται για την μεγάλη πρόκληση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, θέλοντας να φτάσουν στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. 

Ο ανανεωμένος ΠΑΟΚ Morris, ο οποίος ενισχύθηκε σημαντικά για την σεζόν που έρχεται, θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω στο Champions League, ξεκινώντας από το αυριανό (04/09) παιχνίδι κόντρα στις Πρωταθλήτριες Ισραήλ. 

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω της ιστοσελίδας, https://women.pogonszczecin.pl/, με χρέωση 2,87€, από την διοργανώτρια ομάδα του ομίλου. 

Για το παιχνίδι κόντρα στην Κίργιατ Γκατ, ο προπονητής του ΠΑΟΚ Morris, Θαλής Θεοδωρίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Ένα παιχνίδι το οποίο έχει τις δικές του, δυσκολίες. Παίζουμε κόντρα στην πρωταθλήτρια του Ισραήλ, η οποία έχει την δική της δυναμική. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Οι καιρικές συνθήκες πλησιάζουν εκείνες για τις οποίες έχουμε προετοιμαστεί. Νομίζω ότι η αναμέτρηση θα εξαρτηθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό από την δική μας απόδοση, διάθεση και αγωνιστικότητα, όλα αυτά τα στοιχεία τα οποία χαρακτηρίζουν τον τρόπο παιχνιδιού μας». 


Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2024
Ημιτελικός Round 1, UEFA Women's Champions League
Stadion Miejski im. Floriana Krygiera
13:00, ΠΑΟΚ Morris-Κίργιατ Γκατ (https://women.pogonszczecin.pl/)