Δίκτυο συνεργαζόμενων Ακαδημιών Ποδοσφαίρου γυναικών: ΠΑΟΚ και ΑΟ Χάλης Βαρυπέτρου, μαζί!

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών

Το Δίκτυο συνεργαζόμενων ακαδημιών Ποδοσφαίρου γυναικών «Ισόβιες net», του ΠΑΟΚ, καλωσορίζει την ομάδα του Χάλη Βαρυπέτρου. 

Ο Α.Ο. Χάλης Βαρυπέτρου δραστηριοποιούμενος στον χώρο του ποδοσφαίρου γυναικών από το 2018, έχει καταφέρει να ξεχωρίσει και να διαπρέψει.

Από την χρονιά ίδρυσης του, το γυναικείο τμήμα αποτέλεσε το μοναδικό σωματείο με αμιγώς γυναικεία τμήματα ακαδημίας. Το 2023-24, η ομάδα κατέκτησε το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας γυναικών στον 9ο όμιλο, μια επιτυχία ιστορικής σημασίας για το σύλλογο. 

Ο Α.Ο. Χάλης Βαρυπέτρου αγωνίζεται στο Δημοτικό Γήπεδο Βαρυπέτρου, το οποίο βρίσκεται στο Βαρύπετρο Χανίων. 

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Email: halisvaripetrou@yahoo.com , markogiannakisd@yahoo.gr

Τηλέφωνο γραφείων (18:00-21:00): 2821034367

Δημήτρης Μαρκογιαννάκης: 6973884423

Το Δ.Σ. του Χάλη Βαρυπέτρου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου μας, acpaok.gr, σχετικά με την έναρξη συνεργασίας:

«Με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό ανυπομονούμε την έναρξη της συνεργασίας μας σε επίπεδο ακαδημιών γυναικών με τον ιστορικό και πολυπρωταθλητή ΠΑΟΚ. Η συνεργασία αυτή έχει ως στόχο την περαιτέρω εξέλιξη μας, την ανταλλαγή τεχνογνωσίας και εμπειριών καθώς και την ενίσχυση των δυνατοτήτων και επιτευγμάτων μας στο χώρο του ποδοσφαίρου γυναικών. Ανυπομονούμε να δούμε τα θετικά αποτελέσματα αυτής της συνεργασίας και να συνεχίσουμε να προωθούμε το γυναικείο ποδόσφαιρο τόσο σε τοπικό, όσο και σε εθνικό επίπεδο. Είμαστε σίγουροι ότι με την στήριξη και την συνεργασία του ΠΑΟΚ η ανάπτυξη και η πρόοδος μας θα είναι ακόμα πιο δυναμική και επιτυχής. Ευχαριστούμε όλους όσους στηρίζουν τον ΑΟ Χάλη Βαρυπέτρου και ανυπομονούμε να γράψουμε μαζί νέα κεφάλαια επιτυχίας και αριστείας». 

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter