Σ. Σεϊρεκίδης: «Ευχάριστο παιχνίδι της μοίρας!»

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Ανδρών

Για την κλήρωση του Round 2 του EHF European Men's Cup, εκεί όπου ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την Ανόρθωση, μίλησε στο acpaok.gr, ο προπονητής του Δικεφάλου, Στέλιος Σεϊρεκίδης.

Στέλιος Σεϊρεκίδης:

«Παίζουμε με την νταμπλούχο της Κύπρου, σίγουρα είναι μία ομάδα η οποία τα τελευταία χρόνια έχει δείξει πολύ καλά δείγματα, έχοντας καλή παρουσία στην Ευρώπη τα προηγούμενα χρονιά, εκτός της περσινής χρονιάς, οπότε σίγουρα θα είναι παιχνίδια στα οποία θα υπάρχουν δυσκολίες. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε έτοιμοι τον Οκτώβριο που θα γίνουν οι αγώνες, ώστε να κάνουμε το επόμενο βήμα. 

Το πρωτάθλημα της Κύπρου ξεκινάει τον Οκτώβριο, οπότε δεν γνωρίζω αν θα μπορέσουμε να συλλέξουμε πολλές πληροφορίες σχετικά με τον αντίπαλο, σίγουρα θα είναι πολύ πιο εύκολο να κάνουμε το σκάουτινγκ καθώς γνωρίζουμε τους παίκτες, τον τρόπο παιχνιδιού της, οπότε θα είναι φαινομενικά πιο εύκολο να μπορέσουμε να πάρουμε πληροφορίες. 

Ένα ακόμα μεγάλο συν είναι το έντονο φίλαθλο στοιχείο του ΠΑΟΚ στην Κύπρο. Πιστεύω ότι οι φίλοι του ΠΑΟΚ θα δώσουν το παρών, στηρίζοντας την προσπάθεια των παικτών μας, δημιουργώντας μία πολύ καλή ατμόσφαιρα. 

Το γεγονός πως θα αντιμετωπίσω τον γιό μου, Λευτέρη, είναι ένα ευχάριστο παιχνίδι της μοίρας, με γεμίζει χαρά. Είναι μία πρωτόγνωρη εμπειρία να συναντηθούμε, έστω και αντίπαλοι, σε παιχνίδια ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Είναι από τα παιχνίδια τα οποία πρέπει να χαρούμε καθώς έχουν την δική τους ομορφιά». 

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter