Επιστρέφει στον ΠΑΟΚ η Έλενα Μιχαηλίδου!

paok
Κατηγορία: Μπάσκετ Γυναικών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Θεσσαλονίκη, 09/07/2024


Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Μπάσκετ γυναικών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια, Έλενα Μιχαηλίδου, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Γεννημένη στις 14/12/2002, η Έλενα Μιχαηλίδου αγωνίζεται τόσο ως πόιντ γκαρντ, όσο και ως σούτινγκ γκαρντ και έχει ύψος 181cm.

Έκανε τα πρώτα της βήματα στο μπάσκετ από τον Απόλλωνα Πάτρας το 2013, μένοντας εκεί έως το 2017. Στη συνέχεια ακολούθησε μία σεζόν με τον Έσπερο Πάτρας. 

Τη σεζόν 2018-19 πραγματοποίησε την πρώτη της θητεία στον ΠΑΟΚ, παίζοντας στα τμήματα υποδομής του Δικεφάλου, στα οποία αποκόμισε πολύτιμες εμπειρίες αλλά και διακρίσεις. Στον ΠΑΟΚ έμεινε και την επόμενη σεζόν (2019-20). 

Στη συνέχεια ακολούθησε μία τριετία (2020-2023) στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, στον οποίον πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις, παίρνοντας παράλληλα παραστάσεις. 

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο (2023-24) αγωνίστηκε με την φανέλα του Πανσερραϊκού. 

Είναι διεθνής με την Εθνική Νεανίδων της χώρας μας, ενώ παράλληλα αγωνίζεται με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στο 3X3. 

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Έλενα Μιχαηλίδου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που τη φετινή σεζόν θα είμαι μέλος της γυναικείας ομάδας του ΠΑΟΚ. Ευχαριστώ πολύ την Διοίκηση και τον προπονητή μου, για την εμπιστοσύνη τους. Εύχομαι μία καλή σεζόν, με υγεία, και να πετύχουμε τους στόχους μας». 

Καλώς ήρθες και πάλι, Έλενα!

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ 
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ