Μεγάλη επιτυχία στην πρώτη εβδομάδα του ΠΑΟΚ Supergirls Basketball Summer Camp!

paok
Κατηγορία: Μπάσκετ Γυναικών

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη εβδομάδα του προγράμματος ατομικής βελτίωσης της Ακαδημίας Μπάσκετ Κοριτσιών του ΠΑΟΚ, με το γνωστό πλέον σε όλους οικογενειακό κλίμα της ασπρόμαυρης παρέας μας να επικρατεί και πάλι.

Ικανοποίηση γέμισε τους ιθύνοντες η παρουσία των κοριτσιών, τα οποία παρακολούθησαν για μία εβδομάδα ένα πολύ απαιτητικό πρόγραμμα προπονήσεων. Περιλάμβανε ενδυνάμωση με τον γυμναστή Αλέξη Παπαχρήστου στο υπερσύγχρονο γυμναστήριο του PAOK SPORTS ARENA και προπονήσεις ατομικής βελτίωσης τεχνικής και σουτ, με τους «δασκάλους» σε αυτές τις ηλικίες, και όχι μόνο, με πολυετή παρουσία στον χώρο, και καταξιωμένους προπονητές/τριες, κ. Καμπίτση Σοφία, κ. Φλώρου Χριστίνα και κ. Ευρυπίδη Μελετιάδη.

Το πρόγραμμα αυτό θα συνεχιστεί και τις επόμενες δύο εβδομάδες με κορίτσια από τον ΠΑΟΚ και όχι μόνο. Οι προπονήσεις γίνονται στις άρτιες εγκαταστάσεις του PAOK Sports Arena σε κλειστά ολιγομελή τμήματα. Μπορούν να συμμετέχουν κορίτσια και από άλλες ομάδες, ΠΑΝΤΑ σε συνεννόηση με τους συλλόγους στους οποίους αγωνίζονται, οι οποίες θέλουν να βελτιωθούν και να γνωρίσουν νέους ορίζοντες στο μπάσκετ από την έμπειρη προπονητική ομάδα της PAOK Supergirls Basketball Academy.

Πληροφορίες:

Υπεύθυνος Ακαδημιών Μπάσκετ γυναικών του ΠΑΟΚ:
Δάγκουλας Κοσμάς, 6944451198

Δήλωσε συμμετοχή στο PAOK Supergirls Summer Basketball Camp 2024 εδώ.

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter