Με Λεωνίδα Παπαδόπουλο στον πάγκο και στην Super League ο ΠΑΟΚ!

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Σάλας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Θεσσαλονίκη, 14/06/2024


Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Ποδοσφαίρου Σάλας, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον προπονητή, Λεωνίδα Παπαδόπουλο, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025. 

Ο Έλληνας τεχνικός συνεχίζει στον πάγκο του Δικεφάλου, ύστερα από την περσινή άκρως πετυχημένη περίοδο, η οποία έφερε την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Futsal League, και την ιστορική άνοδο στην Futsal Super League, την κορυφαία κατηγορία Σάλας στην Ελλάδα. 

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Λεωνίδας Παπαδόπουλος, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Πέρσι καταφέραμε να ανέβουμε στην Super League του πρωταθλήματος φούτσαλ, παίρνοντας μάλιστα και το πρωτάθλημα. Είναι τιμή μου να συνεχίσω και φέτος στο υπέροχο αυτό τμήμα του Συλλόγου μας. Η νέα σεζόν θα έχει σαφώς μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας, οπότε και πρέπει να είμαστε πολύ πιο έτοιμοι, τόσο σωματικά, όσο και πνευματικά. Θέλει πολύ δουλειά από πλευράς μας, καθώς θα αντιμετωπίσουμε ομάδες οι οποίες παίζουν 20 χρόνια το άθλημα, και εμείς είμαστε μόλις στη δεύτερη χρονιά μας. Υπάρχει η όρεξη και η διάθεση, οπότε πάμε να κάνουμε το καλύτερο!». 

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ 
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ