Ώρα τελικού! ΠΑΟΚ Β-Νέες Εργοτέλη Β

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών

Για τον τελικό των Β' ομάδων Ποδοσφαίρου γυναικών, ο ΠΑΟΚ Β' αντιμετωπίζει στο Γήπεδο Νέας Μάκρης, το Σάββατο 1 Ιουνίου και ώρα 13:00, τις Νέες Εργοτέλη Β'. 

Τα κορίτσια του ΠΑΟΚ Β' αφού πέτυχαν τέσσερις νίκες απέναντι σε Καστοριά ΓΠΟ Β' και Σειρήνες Γρεβενών Β', πήραν την πρόκριση στην προημιτελική φάση, ως πρωτοπόρες. 

Στους νοκ-άουτ αγώνες, απέκλεισαν την ΑΕΛ Β' με 1-0, στο πλαίσιο του προημιτελικού, και τις Νέες Ατρομήτου Β' με 1-4, στο πλαίσιο του ημιτελικού. Έτσι, προκρίθηκαν στον τελικό, εκεί όπου θα αντιμετωπίσουν τις Νέες Εργοτέλη Β'. 

Για τον τελικό απέναντι στις Νέες Εργοτέλη Β', ο προπονητής του ΠΑΟΚ Β', Μανώλης Σολοποτιάς, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Πρώτα απ' όλα, στόχος του ΠΑΟΚ Β', βάση ηλικιών των κοριτσιών, είναι η συνεχή βελτίωση, αλλά εδώ που φτάσαμε και ανήκουμε σε μία πολύ μεγάλη ομάδα, στόχος είναι η νίκη μέσα από μία πολύ καλή εμφάνιση, όπως έχουμε συνηθίσει όλο αυτό το διάστημα. Πιστεύω πάρα πολύ στα κορίτσια, έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό με στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος».