Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ Morris-Αστέρας Τρίπολης

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών

Οι δηλώσεις του Θαλή Θεοδωρίδη, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ Morris επί του Αστέρα Τρίπολης με 3-0, στο πλαίσιο της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής της Women's Football League.

Θαλής Θεοδωρίδης:

«Μία πολύ ωραία διαδρομή, πολύ κοπιαστική και δύσκολη. Περάσαμε πολλές δύσκολες καταστάσεις, αλλά ήμασταν ενωμένοι, κρατήσαμε τα αποδυτήρια πάρα πολύ κλειστά, μην αφήνοντας διαρροές, κάτι το οποίο είναι πολύ σημαντικό πράγμα στο ποδόσφαιρο. Προσπαθήσαμε να δουλέψουμε στην λεπτομέρεια, παίζοντας μ' έναν τρόπο παιχνιδιού ο οποίος είναι πολύ απαιτητικός και δύσκολος. Απαιτεί προσπάθεια, σκληρή δουλειά, φωνές και πίεση. Τα κορίτσια ανταποκρίθηκαν πλήρως. Σήμερα 25 Μαΐου, είναι αδιανόητο, παίζοντας έναν τελικό 120 λεπτών, και ένα ακόμα παιχνίδι 120 λεπτών πριν μία εβδομάδα. Αξίζουν συγχαρητήρια και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. 

Το ποδόσφαιρο είναι το ίδιο, είτε ανδρικό, είτε γυναικείο. Ειδικά όταν είσαι στον ΠΑΟΚ, είναι τιμή και μόνο που βρισκόμαστε εδώ. Αυτονόητα είναι υποχρέωση μου να καταφέρω να οδηγήσω στην κατάκτηση του νταμπλ, κάτι το οποίο καταφέραμε να το κάνουμε ως αήττητοι, με την πολύ καλή παρουσία μας, αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό». 

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter