Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ Morris-Ελπίδες Καρδίτσας

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών

Οι δηλώσεις των Θαλή Θεοδωρίδη και Αντιγόνης Παπαδοπούλου, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ Morris επί των Ελπίδων Καρδίτσας με 2-0, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Women's Football League.

Θαλής Θεοδωρίδης:

«Θέλαμε να κάνουμε μία εύκολη νίκη, γρήγορη, χωρίς μεγάλη κόπωση. Ξεκουράσαμε πάρα πολλές παίκτριες, διότι το μυαλό μας είναι στον τελικό Κυπέλλου, την Τετάρτη (22/05). Παρόλα αυτά, δώσαμε τον χρόνο συμμετοχής σε νεαρότερες αθλήτριες, και ειδικά από την δεύτερη ομάδα, προκειμένου να κάνουμε καλύτερη αξιολόγηση. Ήταν πολύ θετική η παρουσία των κοριτσιών. Συνήθως αυτά τα παιχνίδια, στα οποία ο αντίπαλος είναι καταδικασμένος, ενώ εσύ παίζεις με πολλές αλλαγές, είναι δύσκολα και επικίνδυνα, ενώ προμηνύουν και κινδύνους τραυματισμού. Ευτυχώς δεν είχαμε τέτοιο πρόβλημα, πήραμε ακόμα τρεις βαθμούς, και συνεχίζουμε την αήττητη πορεία μας. Θέλουμε να τελειώσουμε με δύο νίκες, η μία στον τελικό Κυπέλλου, ώστε να το κατακτήσουμε, και μία το άλλο Σάββατο κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, ώστε να πάρουμε το πρωτάθλημα ως αήττητοι». 

Αντιγόνη Παπαδοπούλου:

«Από τη σημερινή αναμέτρηση κρατάω, το πόσο συγκεντρωμένος πρέπει να είσαι ακόμα και στα μικρότερης δυναμικότητας παιχνίδια, διότι μπορεί να έρθει μία αρνητική έκπληξη, πολύ εύκολα. Παρόλα αυτά εμείς ήμασταν συγκεντρωμένοι στο πλάνο του προπονητή, κάνοντας και φυσιολογικά λάθη, αλλά στο τέλος καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, παίρνοντας την ψυχολογία που χρειαζόμασταν από τον κόσμο, ενόψει του σημαντικού αγώνα της Τετάρτης, αλλά και γι' αυτόν του Σαββάτου.

Είμαι χαρούμενη για το γκολ μου, είχα καιρό να σκοράρω στο πρωτάθλημα. Μπορώ να το χαρακτηρίσω ως γκολ ψυχολογίας, διότι θέλω να βοηθάω συνέχεια την ομάδα». 

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter