Νίκη με πολύ μεγάλο ροτέισον και τώρα... τελικός!

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στην Women's Football League ο ΠΑΟΚ Morris, επικρατώντας των Ελπίδων Καρδίτσας με 2-0, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής. 

Ο ΠΑΟΚ Morris παρατάχθηκε με αρχική σύνθεση τις: Κατεργιαννάκη, Φεραντάνς, Αχμέντοβα, Μαυρίδου, Σιδηροπούλου, Κοσκερίδου, Κατσάνου, Αργυρίου, Καλιεντζίδου, Ακίντα και Χέλμβαλ. 

Σ' ένα παιχνίδι το οποίο ήταν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία στον Θαλή Θεοδωρίδη, να δώσει ανάσες στις βασικές του παίκτριες, χρόνο συμμετοχής σε παίκτριες οι οποίες λόγω των συνθήκων δεν πήραν, αλλά και στις νεαρότερες και από την δεύτερη ομάδα αθλήτριες, ο Δικέφαλος ήταν κυριαρχικός καθόλη την διάρκεια της αναμέτρησης, δημιουργώντας συνεχώς φάσεις μπροστά στην αντίπαλη εστία. 

Στο 6ο λεπτό, η Κατσάνου βρήκε την Ακίντα μέσα στην περιοχή, η οποία με εξαιρετικό διαγώνιο σουτ έκανε το 1-0. Στη συνέχεια οι «Ισόβιες Πρωταθλήτριες», ούσες μόνιμα στην επίθεση, προσπαθούσαν να βρουν την δίοδο προς τα αντίπαλα δίχτυα, έχοντας πολλές σημαντικές τελικές, με αποκορύφωμα το τετ-α-τετ της Χέλμβαλ στο 46ο λεπτό. Έτσι, το 1-0 παρέμεινε έως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. 

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Θαλής Θεοδωρίδης «άνοιξε» ακόμα περισσότερο το ροτέισον, περνώντας στο παιχνίδι τις παίκτριες από τον ΠΑΟΚ Β', Μπουρονίκου, Ασκαρίδου και Κυρανούδη, οι οποίες κατέγραψαν πολύτιμα λεπτά συμμετοχής στην κορυφαία κατηγορία. 

Στο 82ο λεπτό η Παπαδοπούλου με όμορφη ατομική ενέργεια μέσα από την περιοχή έκανε το 2-0, το οποίο ήταν και τελικό σκορ για τον αγώνα. 

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για το σύνολο του Θαλή Θεοδωρίδη, την Τετάρτη 22 Μαΐου και ώρα 16:00, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, απέναντι στον ΑΕΚ, για τον τελικό Κυπέλλου Ποδοσφαίρου γυναικών. 

ΠΑΟΚ Morris (Θαλής Θεοδωρίδης): Κατεργιαννάκη, Φεραντάνς, Αχμέντοβα, Μαυρίδου, Σιδηροπούλου (69' Δοϊρανλή), Κοσκερίδου (69' Κυρανούδη), Κατσάνου (58' Μπουρονίκου), Αργυρίου (58' Παπαδοπούλου), Καλιεντζίδου (46' Τζούρτζεβιτς), Ακίντα, Χέλμβαλ.