ΟΦΝΙ-ΠΑΟΚ mαteco

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Γυναικών

Για τον τρίτο τελικό της Α1 Χάντμπολ γυναικών, ο ΠΑΟΚ mαteco ταξίδεψε στην Αθήνα, προκειμένου να αντιμετωπίσει το Σάββατο 18 Μαΐου και ώρα 18:00, τον ΟΦΝΙ. 

Σ' ένα παιχνίδι δίχως αύριο, οι Υπερπρωταθλήτριες και Κυπελλούχες Ελλάδος, καλούνται να αφήσουν πίσω τους όσα συνέβησαν στους δύο προηγούμενους τελικούς, και να τα δώσουν όλα με στόχο την μείωση της σειράς, και την επαναφορά της στην Θεσσαλονίκη. 

Με μόνα συστατικά το πάθος και το μέταλλο του πρωταθλητισμού, οι παίκτριες του Δικεφάλου ταξίδεψαν στην πρωτεύουσα με στόχο τη νίκη, η οποία θα τις δώσει ψυχολογία. 

Για τον τρίτο τελικό κόντρα στον ΟΦΝΙ, ο προπονητής του ΠΑΟΚ mαteco, Δημήτρης Πελεκίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαστε σίγουρα με την πλάτη στον τοίχο. Αυτό που πρέπει να αλλάξει είναι κυρίως το κομμάτι της ψυχολογίας, αυτό πρέπει να φτιάξουμε. Γιατί σε αυτά τα παιχνίδια, πέρα από το τακτικό κομμάτι, το κομμάτι της θέλησης και του πάθους παίζει πολύ μεγάλο ρόλο, είναι κάτι το οποίο μας έλειψε. Γενικότερα, κάθε φορά που βρισκόμασταν πίσω στο σκορ, εκεί είχαμε θέματα στο ψυχολογικό κομμάτι, κάτι το οποίο δεν θα έπρεπε να γίνει. Όλοι ξέρουμε ότι δεν μας αξίζει να τελειώσει η σειρά με αυτόν τον τρόπο, υπάρχει πείσμα, θέληση, έχουμε στήσει το πλάνο μας και πάμε στην Αθήνα με στόχο να κάνουμε το 2-1 και να φέρουμε την σειρά σε τέταρτο παιχνίδι στην Θεσσαλονίκη. 

Πρέπει να καταθέσουμε την ψυχή μας στο γήπεδο. Αυτό πρέπει να κάνουμε, και αν το κάνουμε θα πάρουμε και τη νίκη. Όλα τα υπόλοιπα έπονται». 


Σάββατο 18 Μαΐου 2024
3ος τελικός, Α1
Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Ιωνίας
18:00, ΟΦΝΙ-ΠΑΟΚ mαteco