Στο τελικό του πρωταθλήματος ο ΠΑΟΚ Β!

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών

Την πρόκριση στον τελικό των Β' Ομάδων πήρε ο ΠΑΟΚ Β', επικρατώντας στον Βόλο των Νέων Ατρομήτου Β' με 1-4. 

Ο ΠΑΟΚ Β' παρατάχθηκε με αρχική σύνθεση τις: Τσακίρη, Ιακωβδίου, Μπαταούλα, Κυρανούδη, Γκιζάρη, Κυριαζή, Βελιάνη, Ντίνα, Μπουρονίκου, Βλαχονικολή και Ασκαρίδου. 

Ο ΠΑΟΚ Β' θα αντιμετωπίσει στον τελικό, σε ουδέτερη έδρα, τις Νέες Εργοτέλη Β', με φόντο την κατάκτηση του πρωταθλήματος. 

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι παίκτριες του ΠΑΟΚ Β' ήταν ανώτερες καθόλη την διάρκεια του παιχνιδιού, επιβάλλοντας πλήρως τον ρυθμό τους, και δημιουργώντας συνεχώς φάσεις μπροστά από την αντίπαλη εστία. Πέρα των τεσσάρων γκολ, ο Δικέφαλος είχε και τέσσερα δοκάρια. 

Η Βλαχονικολή στο 20ο και 30ο λεπτό έκανε το 0-2 για τον Δικέφαλο, με αυτό να είναι το τελικό σκορ για το πρώτο μέρος. Στο δεύτερο ημίχρονο, η Γκιζάρη κέρδισε πέναλτι στο 50', το οποίο μετέτρεψε σε γκολ η Μπουρονίκου, κάνοντας το 0-3. Η Βελιάνη στο 60ο λεπτό έκανε το 0-4, με τις αντίπαλες να μειώνουν σε 1-4, σκορ το οποίο ήταν και τελικό για την αναμέτρηση. 

ΠΑΟΚ Β' (Μανώλης Σολοποτιάς): Τσακίρη, Ιακωβδίου (65' Αλιάγα), Μπαταούλα, Κυρανούδη, Γκιζάρη, Κυριαζή (46' Στεφανή), Βελιάνη, Ντίνα, Μπουρονίκου (60' Κώττη), Βλαχονικολή (85' Αλεξίου), Ασκαρίδου (46' Μαρίτσα).