ΠΑΜΕ ΠΑΛΑΤΑΚΙ! ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Γυναικών

Για την 7η αγωνιστική της Volley League γυναικών, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το Σάββατο 25 Νοεμβρίου και ώρα 18:00, στο PAOK Sports Arena, τον Παναθηναϊκό. 

Ο Δικέφαλος, καλείται να αφήσει πίσω του το παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στον Απολλώνιο, και να τα δώσει όλα στο επερχόμενο, εντός έδρας, «ντέρμπι» κόντρα στον Παναθηναϊκό. 

Απέναντί του, ο Παναθηναϊκός, ο οποίος την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε του ΑΟ Θήρας με 3-2 σετ, και παρέμεινε στην δεύτερη θέση με δώδεκα βαθμούς σε έξι αγώνες. 

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί αποκλειστικά μέσω του AC PAOK TV, στην κατηγορία των 4.99€ τον ΜΗΝΑ «Live streamings 4 (for) members».

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ: 5€
VIP: 10€

Για το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό, ο προπονητής της ομάδας, Ντάρκο Ζάκοτς, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Πρέπει να παραδεχθούμε ότι είμαστε σε κακή φάση με βάση τα αποτελέσματά μας, τα προβλήματα που έχουμε. Δύσκολη περίοδος για εμάς. Δεν προσπαθώ να βρω δικαιολογίες αλλά είναι δύσκολο να κάνεις κάτι καλύτερο με αυτή τη κατάσταση. Θα προσπαθήσουμε όμως. Ο Παναθηναϊκός είναι φαβορί και πρέπει να παίξουμε χωρίς άγχος, ελεύθερα και να στοχεύσουμε στις αδυναμίες του αντιπάλου μας».


Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2023
7η αγωνιστική, Volley League γυναικών
PAOK Sports Arena
18:00, ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός (AC PAOK TV)